Ga naar de hoofdinhoud
 

Op en neer naar de Zwitserse Alpen

Wat een juweeltje is die Seamaster chronograaf.

Wij hebben deze 13 jaar oude Omega Seamaster in december ingekocht met een versleten band en veel gebruikssporen. Het schreeuwde om aandacht. Als eerste hebben onze Omega gecertificeerde horlogemakers, het mechanisch automatische uurwerk gedemonteerd. Een prachtig Zwitsers Kaliber. Met veel liefde is ook het uurwerk zelf gedemonteerd, ontvet en schoongemaakt. Alle onderdelen gecontroleerd op slijtage en weer in elkaar gezet. Onderdelen met slijtage hebben we vervangen door originele omega onderdelen. Alle bewegende onderdelen voorzien van olie met de voorgeschreven viscositeit. Afgeregeld en uitgebreid getest.

De kast was ook aardig bekrast, daarom hebben we deze naar de fabriek gestuurd om hem met een guillotineer machine opnieuw te laten polijsten. Met het uurwerk weer terug op zijn plaats krijgt het horloge zijn ziel weer terug.  Als kers op de taart hebben we dit juweeltje uitgerust met een fonkelnieuwe omega band. Het horloge verkeerd daardoor werkelijk in nieuw staat!

Een prachtig pre-owned horloge gerestaureerd en klaar voor een tweede leven. Wij hebben er heel veel vertrouwen in, u krijgt dan ook als nieuwe eigenaar van ons 2 jaar heart4watches garantie op dit horloge.

Bekijk hem on onze shop!