Ga naar de hoofdinhoud
 

Op en neer naar de Zwitserse Alpen

Wat een juweeltje is die Seamaster chronograaf.

Met veel toewijding hebben wij deze 13 jaar oude Omega Seamaster in december verkregen, een tijdsstuk dat door de tand des tijds was getekend met een versleten band en aanzienlijke gebruikssporen. Het riep om aandacht, en we hebben besloten dit horloge een nieuw leven te schenken. Onze deskundige Omega-gecertificeerde horlogemakers zijn met passie aan de slag gegaan.

Als eerste stap hebben ze het complexe mechanisch automatische uurwerk met een prachtig Zwitsers kaliber zorgvuldig gedemonteerd. Met liefdevolle aandacht zijn de afzonderlijke componenten van het uurwerk gedemonteerd, gereinigd en ontvet. Elk onderdeel is grondig geïnspecteerd op slijtage, en diegene die tekenen van ouderdom vertoonden, zijn met precisie vervangen door originele Omega-onderdelen. Vervolgens zijn alle bewegende delen met de voorgeschreven viscositeit van olie voorzien, waarna het geheel deskundig is samengevoegd, afgeregeld en uitgebreid getest om optimale prestaties te waarborgen.

De behuizing van het horloge, die de sporen van vele jaren trouwe dienst droeg in de vorm van krassen, onderging een ambachtelijke behandeling. We hebben de kast naar de fabriek gestuurd, waar deze met behulp van een guillotineermachine zorgvuldig opnieuw is gepolijst. De resultaten spreken voor zich, en het horloge straalt nu in al zijn oorspronkelijke glorie.

Om het horloge de finishing touch te geven, hebben we besloten het te voorzien van een gloednieuwe Omega-band. Dit niet alleen voor esthetische redenen, maar ook om het draagcomfort te optimaliseren. Het horloge verkeert hierdoor werkelijk in nieuwstaat, een meesterwerk dat zijn authenticiteit behoudt, maar nu met een hernieuwde glans en uitstraling.

Dit prachtig gerestaureerde pre-owned horloge, met zijn rijke geschiedenis en nu weer volledig in ere hersteld, staat klaar om een nieuw hoofdstuk aan te gaan. Als blijk van ons vertrouwen in de kwaliteit van het werk dat is verricht, bieden we u als nieuwe eigenaar een genereuze garantieperiode van 2 jaar onder de vlag van Heart4Watches. Moge dit horloge u vele jaren van vreugde en stijlvolle tijdmeting brengen.

Bekijk hem on onze shop!