Ga naar de hoofdinhoud
Photo 1 Photo 2 Photo 3

Inkoop

Heart 4 watches

Bij heart4watches bieden we u de mogelijkheid om uw gebruikte horloge aan ons te verkopen. We hebben een speciale voorliefde voor mechanische horloges – die zonder batterij, accu of zonnecellen – omdat deze horloges doorgaans een langere levensduur hebben en vaak gewaardeerde collectiestukken zijn.

Wanneer u overweegt om uw horloge te verkopen, zorg er dan voor dat u alle bijbehorende items bij elkaar zoekt, zoals de originele doos, de handleidingen, de aankoopfactuur of bon, eventuele extra schakels en het garantiekaartje. Een completere set verhoogt de waarde van uw horloge bij verkoop aanzienlijk.

Maak nu een afspraak om langs te komen en uw horloge aan ons te tonen. Wij zijn gepassioneerd over horloges en staan klaar om u een eerlijke en aantrekkelijke aanbieding te doen. Uw horloge verdient een tweede leven, en wij zijn er om dat mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

Als u wilt weten voor welk bedrag heart4watches uw horloge zou willen inkopen, kunnen we dat op twee manieren regelen:

1. Kunt u zelf langskomen?
Dan word uw horloge bekeken door een van onze experts. U zult uw horloge dan wel tijdelijk bij ons moeten achterlaten. U wordt op de hoogte gehouden via mail. Uw horloge zal worden getaxeerd en de prijs met onderbouwing zal aan u doorgegeven worden. Als u akkoord kunt gaan met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over. Maak een afspraak en kom langs.

2. Kunt niet langs komen?

Vul het onderstaande formulier in en vermeld in uw bericht de volgende gegevens:

 • Duidelijke foto’s van het horloge, voorkant/zijkanten en achterkant.
 • Indien nog aanwezig: een duidelijke foto van de aankoopbon, garantiebewijs en eventueel het certificaat van echtheid.
 • Datum van aankoop.
 • Omschrijving van de optische staat van het horloge, vermeld of het horloge nog loopt.
 • Vermeld de aanwezigheid van eventuele extra’s zoals; de aankoopfactuur/bon, de originele doos met of zonder omdoos, garantiekaartje en misschien heeft u er nog een extra schakels of een bandje bij.

Heeft u dit bericht naar ons gestuurd, dan zullen onze ervaren experts uw foto’s zorgvuldig bekijken en onderzoek naar uw horloge doen. Vervolgens sturen we u een mail met daarin een voorstel tot overname van uw horloge. Als u akkoord gaat met ons voorstel, zullen wij u vragen om langs te komen. U kunt ook uw horloge verzekerd en aangetekend naar ons atelier te sturen.

Onze experts kunnen uw horloge pas definitief beoordelen als wij het in handen hebben. Als uw horloge bij ons is, wordt het direct getaxeerd en de prijs met onderbouwing aan u doorgegeven. Als u akkoord gaat met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over.

Inkoopformulier

  heart4watches
  Zeearend 9
  7609PT Almelo