Ga naar de hoofdinhoud
Photo 1 Photo 2 Photo 3

Reparatie en uurwerkservice

Heart 4 watches

Bij heart4watches begrijpen we dat uw horloge meer is dan alleen een tijdaanduiding; het is een persoonlijk sieraad en een betrouwbare metgezel. Daarom bieden we een toegewijde en professionele horloge reparatie service om ervoor te zorgen dat uw waardevolle tijdstuk in perfecte staat blijft.

Waarom Kiezen Voor Onze Reparatie Service?

 • Deskundigheid: Onze gecertificeerde horlogemakers zijn gepassioneerde vakmensen met jarenlange ervaring in het herstellen van horloges van diverse merken en stijlen.
 • Originele Onderdelen: We gebruiken alleen originele onderdelen om de kwaliteit en duurzaamheid van uw horloge te waarborgen.
 • Snelle Service: We begrijpen dat u uw horloge niet lang kunt missen. Onze efficiënte reparatieservice streeft ernaar om uw horloge snel weer op uw pols te hebben.
 • Transparante Prijzen: U krijgt altijd een duidelijke en eerlijke prijsopgave voordat we met de reparatie beginnen, zodat u volledig geïnformeerd bent.

Wij zetten ons in voor het behoud van de schoonheid en functionaliteit van uw horloge, ongeacht het merk of de complexiteit. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw horloge in topconditie te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatie service en tarieven. Uw horloge verdient de beste zorg, en wij zijn er om te leveren.

Is langskomen een probleem?

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u uw opdracht ook versturen.

Vul het reparatieformulier in en geef aan wat niet goed functioneert aan uw horloge. Print vervolgens dit formulier uit. Als u het formulier op onze website hebt ingevuld, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Houd ook uw ongewenste e-mail of spam in de gaten.

Verstuur uw defecte horloge samen met het door u uitgeprinte reparatie formulier.  Zorg ervoor dat u uw horloge goed verpakt, door het bijvoorbeeld stevig te wikkelen in papier of bubbeltjesplastic. Doe dit in een stevig doosje en plak de doos goed dicht zodat het niet rammelt. Stuur alstublieft geen originele dozen en/of garantiepapieren mee als dat niet nodig is.

Stuurt u het pakje naar:
heart4watches
Zeearend 9
7609PT Almelo

U kunt het natuurlijk ook langs brengen op ditzelfde adres.

Zodra het horloge in ons atelier is, wordt uw horloge gecontroleerd door onze horlogemakers en krijgt u via uw e-mail een prijsopgave van ons. Gaat u akkoord met de prijsopgave, dan wordt uw horloge conform de prijsopgave gerepareerd. Hoeveel tijd een reparatie in beslag neemt, is afhankelijk van de beschikbaarheid van de eventueel benodigde onderdelen en zal daardoor per opdracht verschillen, wij doen natuurlijk ons uiterste best om de reparatie zo snel mogelijk af te handelen. Als wij uw horloge gerepareerd en gecontroleerd hebben op de juiste werking, ontvangt u ons de factuur.

Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt uw horloge samen met uw garantiekaart stevig verpakt en verzekerd naar u terug gestuurd. U heeft minimaal één en maximaal twee jaar garantie op uw reparatie. De termijn hangt af van de leeftijd en de kwaliteit van het uurwerk en wordt door ons op uw garantiekaart ingevuld. Op deze manier, zorgen we er samen voor dat uw horloge zo lang mogelijk optimaal functioneert.

Reparatieformulier

  heart4watches
  Zeearend 9
  7609PT Almelo

  Richtprijzen 2024

  BatterijwisselOmschrijvingPrijs
   batterij vervangen€17,50
   batterij en waterdichttest€30,00
   batterij en pakkingen vervangen om waterdicht te makenEerst prijsopgave

  QuartzhorlogesOmschrijvingPrijs
   nieuw rond glas, mineraal of kunststof (batterij inbegrepen)€40,00
   nieuw rond glas, saffier (batterij inbegrepen)Eerst prijsopgave
   nieuw vormglas mineraal (batterij inbegrepen)€70,00
   nieuwe kroon en stift (batterij inbegrepen)€45,00
   nieuw uurwerk (verschilt erg per type en soort) *€100,00

  Mechanische horlogesOmschrijvingPrijs
   nieuw rond glas, mineraal of kunststof€40,00
   nieuw rond glas, saffierEerst prijsopgave
   nieuw vormglas mineraal€70,00
   nieuwe kroon en stift€45,00
   handopwinder *€180,00
   automaat *€300,00
   automaat chronograaf *€450,00

  * = 2 jaar garantie