Ga naar de hoofdinhoud
 

Duurzaamtijd

We leven op een heerlijke planeet, prachtige berglandschappen, uitgestrekte bos gebieden en oceanen vol met de meest wonderlijke schepsels. Wij mensen hebben onze plaats ingenomen. Fijne steden en pittoreske dorpje zijn in de loop van de geschiedenis gebouwd.

We beseffen samen heel goed dat we zuinig moeten zijn op moeder aarde zodat onze kinderen en hun kinderen kunnen genieten van al dat moois. Duurzaam is daarin een aspect. Verspilling van kostbare grondstoffen tegen gaan, repareren van defecte gebruiksvoorwerpen maar ook bij het produceren al nadenken over de levensduur en de herbruikbaarheid van je product.

Heart4watches wil een bijdrage leveren door kwaliteitsuurwerken op te kopen, volledig op te knappen zodat deze tijdjuweeltjes weer jaren mee kunnen.

Vintage is duurzaam. Vintage occasions met het gemak van een modern horloge. Een Pre-Owned horloge is tweedehands, maar door onze horlogemakers weer helemaal in orde gemaakt.

Een automatisch uurwerk is natuurlijk al duurzaam op zich zelf omdat voor de aandrijving gebruik wordt gemaakt van de zwaartekracht. Een schijf die op het uurwerk gebouwd is valt door dat je beweegt steeds naar beneden en wind zo de veer van het horloge op. Geen batterij, geen chemisch afval dus. ik wil nooit meer wat anders!